ITPRODEALER worden

Ben je een professional in jouw vakgebied, heb je een fysieke winkel en heb je alle productkennis in huis die je van een IT-vakman kan verwachten? Heb je zelf niet voldoende tijd, geld en middelen om aan marketing te doen en heb je ook last van grote retail concerns die ervoor zorgen dat je niet meer de beste deals kunt aanbieden? Dan is ITPRODEALS voor jou de beste oplossing!

Wij zorgen ervoor dat de krachten van de resellers van ALSO Nederland B.V. gebundeld worden in een collectief samenwerkingsverband. Wij verzekeren je met ITPRODEALS van een krachtig en efficiƫnt marketinginstrument om jouw winkel te promoten en jouw omzet te vergroten!

Interesse? Wij vertellen je graag meer over ITPRODEALS. Je kunt gelijk contact opnemen met een van onze accountmanagers van het ALSO ITPRODEALS Team via info@itprodeals.nl.

ITPRODEALER WORDEN

ITPRODEALS, ook voor de zakelijke klant

Voor veel bedrijven is een werkend netwerk van computers, servers en printers vanzelfsprekend.
Het delen van bestanden, gezamenlijke toegang tot internet, het raadplegen van een centrale agenda,druk e-mailverkeer, allemaal zaken waar we dagelijks mee te maken hebben binnen de organisatie.
Maar hoe werkt dat nu? Hoe wordt de infrastructuur aangelegd, waar komen aansluitingen, wat moet je doen om jouw bedrijfsinformatie te beschermen, hoe worden de servers ingericht, wat voor soort verbinding werkt het best voor jou? Een selectie van vragen waar je vast tegen aan loopt.

Richt jouw aandacht op het runnen van jouw bedrijf en laat jouw automatisering over aan de IT-vakman!

Modern 15 A11ML-450NL

839.00

Lenovo Tab M10+ FHD 4GB 64GB Sleeve bundel

199.00

BELKIN Hub USB-C 11 in 1

129.95

EPSON EcoTank ET-2720 Inkjet MFP

189.00

SAMSUNG Portable SSD T7 Touch 2TB silver

299.95

SAMSUNG Portable SSD T7 Touch 2TB black

299.95

Wij voldoen aan al jouw eisen!